Activiteiten

Een greep uit acties die geweest zijn:

Happietaria

Zaterdag 25 november hebben we weer een happietaria gehad.


Zaalvoetbaltoernooi 2017

Zaterdag 4 november werd het derde Face2Faith zaalvoetbaltoernooi gehouden in de Ridderhallen in Hendrik Ido Ambacht. Tijdens dit toernooi streden 12 team, op het scherpst van de snede, voor de winst. Na vier uur voetballen waren de ALL STARS de terechte winnaar, zonder een wedstrijd te verliezen.

Het toernooi bracht 691,- euro op wat volledig gebruikt zal worden voor Face2Faith projecten.


Zaalvoetbaltoernooi 2016

Op zaterdag 29 oktober streden 13 teams om de felbegeerde winnaarsbokaal tijdens het tweede Face2Faith zaalvoetbaltoernooi in de Ridderhallen in Hendrik Ido Ambacht. Team Los Blancos ging ongeslagen aan de haal met de eerste prijs. Het toernooi bracht 950,- euro op wat volledig gebruikt zal worden voor Face2Faith projecten. Spelers, sponsoren en supporters: Hartelijk dank!


Benefiet party 2016

Op 11 juni hebben we een fantastisch benefiet party georganiseerd aan de Waal in Rijsoord-Ridderkerk, voor onze onderwijsprojecten Nawabshah en Jati!


Mei 2016

De kinderen van het Face2Faith Educatie centrum in Nawabshah hebben het museum bezocht, waar ze een hoop geleerd hebben van de geschiedenis van Pakistan.


Zaalvoetbal toernooi 2015

Ter ere van het 5-jarig bestaan van Face2Faith is er 7 november 2015 een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in Berkel en Rodenrijs. De opbrengst hiervan is naar de onderwijsprojecten gegaan van de Face2Faith Foundation!


Nachtvolleybaltoernooi 2012

Voor de tweede keer was Face2Faith Foundation het goede doel van het nachtvolleybaltoernooi wat voor de 4e keer werd georganiseerd. Dit jaar streden 19 teams de hele nacht tegen elkaar maar vooral met het doel om het de hele nacht vol te houden. Dit was niet voor elk team haalbaar. Toch is er een record wat geld betreft opgehaald: 6289 euro. Namens ons allen heel hartelijk dank.


Happietaria

Afgelopen zaterdag aten er zo’n honderd mensen samen voor het goede doel. Gekozen kon er worden tussen Pakistaans of Hollandse pot. Koks en organisatie, heel veel dank voor de 1.303,79 euro Hier kunnen mooie dingen voor gedaan worden in Pakistan. Dit mooie bedrag is mede mogelijk gemaakt door C1000 Slikkerveer.


Oliebollen actie!

Aan het eind van 2011 hebben de inmiddels beruchte meesterbakkers Fred en Jan weer oliebollen gebakken. Ze waren weer overheerlijk. De bakkers hadden voor deze actie een speciale bakpan ontwikkeld zodat de bollen via een glijbaan de zakken inrolden. De opbrengst 650,00 euro kwam ten goede aan Face2Faith.


Aziatische dag

Op 14 mei was bij de gereformeerde Maranatha kerk in Ridderkerk een Aziatische dag. De opbrengst van deze dag was bestemd voor Face2Faith Foundation. Met veel enthousiasme zijn activiteiten opgezet voor jong en oud zoals een sprinkussen voor de kleinere kinderen en een uitdagend spel voor de ouderen. Er was een modeshow van Pakistaanse kleding, verkoop van heerlijke Pakistaanse gerechten, fruit, kaarten en leuke spulletjes en boeken. Het weer was goed en het was een gezellige en geslaagde dag. Het resultaat mocht er zijn, een opbrengst van € 1800,-.


Nachtvolleybaltoernooi 2011

In de nacht van 25 op 26 maart 2011 werd in Ridderkerk voor het derde opeenvolgende jaar een nachtvolleybaltoernooi georganiseerd. Het is altijd een sponsortoernooi en de opbrengst kwam dit jaar ten goede aan Face2Faith Foundation. Het was weer een sportief gebeuren van ’s avonds 8 uur tot de volgende morgen 8 uur. Met als resultaat een fantastisch bedrag voor Face2Faith van €4980,- !Bovendien ontving het team van Friends4Face2Faith de wisselbeker voor het meest ingebrachte sponsorgeld! Foto’s van het sportevenement zijn te zien op: www.nvt-ridderkerk.nl


Concert Ralph van Manen en Gospelkoor Share

Op 12 maart 2011 heeft Ralph van Manen samen met Gospelkoor Share een concert gegeven onder leiding van Andre Pouwer. De opbrengst van het concert was voor Face2Faith. Het was een mooie avond waarin zowel Share als Ralph van Manen prachtige muziek ten gehore bracht. De opkomst viel wat tegen maar genieten was het zeker!


Flessenactie school de Driemaster Ridderkerk

Tijdens de herfstvakantie (16-10-10 t/m 26-10-10) hebben de kinderen van GBS De Driemaster heel veel lege statiegeldflessen opgehaald om de actie te ondersteunen. Sommige kinderen kwamen op maandag na de vakantie met meer dan 50 flessen aan. Geweldig! De opbrengst van de flessenactie (en een restantje bloemenverkoop) is geworden: 190,65 !!! Toch weer leuk meegenomen…!